Konferanse for lokale musikkråd

Velkommen til en spennende og nyttig konferanse for lokale musikkråd og kulturråd mm 3.-4. november 2018. I år går konferansen fra lørdag til søndag, og holdes på Soria Moria konferansesenter i Oslo. Årets konferansetittel er  "Det lokale musikkrådet i en ny tid". 

Vellykket landskonferanse for lokale musikkråd

Lokale musikkråd fra hele landet var samlet til den tradisjonelle landskonferanen i Hurdal helgen 15.-17. september. Akershus musikkråd står som lokalt vertskap for konferansen. Årets hovedtema var "Det offentlige som ressurs for det frivillige - det frivillige som ressurs for det offentlige", med fokus på samarbeidet mellom musikkrådet og kommunen. Kultursjef Tor Henrik Solhei fra Ullensaker holdt et av hovedinnleggene, om "Frivillighetens plass i framtidas kommune", og Jon G. Olsen fra Akershus musikkråd hadde to foredrag, "Frillige lag og foreningers plass i den moderne frivillighetspolitikken" og "lokaler til musikkformål".

Landskonferanse for lokale musikkråd

Velkommen til en kreativ og matnyttig landskonferanse for lokale musikkråd, kulturråd, kulturnettverk mm på naturskjønne Hurdalsjøen konferansehotell. Årets konferanse har fått tittelen "Det offentlige som ressurs for det frivillige - Det frivillige som ressurs for det offentlige". 

Oppsummering fra lokMR konferanse 2016: Det lokale musikkrådet og forholdet til kommunen

Årets konferanse for lokale musikkråd ble arrangert helga 23. - 25. september på Hurdalsjøen hotell og konferansesenter.
Dialog og muligheter - ønsker og forventninger – nytte og behov.

Landskonferanse og regionØstkonferanse på Hamar 2015

Den årlige landskonferansen for lokale musikkråd var i år lagt til Hamar, med start umiddelbart etter Musikkrådets og Studieforbundets landskonferanse om musikklokaler. Over 30 deltakere fra lokale musikkråd over store deler av landet deltok, fikk med seg mange gode foredrag, nyttige gruppearbeid og god inspirasjon til det videre arbeidet i egen kommune.

God deltakelse på spennende konferanse for lokale musikkråd 2014

Nesten 30 deltakere fra både Østlandet, Vestlandet og Trøndelag var meget fornøyde med årets utvidede "RegionØst"-konferanse. Programmet spente fra Krafttak for Sang, via Sosiale medier til Musikklivets kommunevalgkamp 2015. Via både Statsbudsjett, Hvordan arbeide for gode musiklokaler og presentasjon av Maler og hjelpemidler for arbeidet i lokale musikkråd. En engasjert forsamling bidro til å konkretisere de forskjellige temaer og innlegg på en god måte - og selvsagt ble det også tid til prat og diskusjoner også utenfor selve konferanselokalet.

Vellykket konferanse Region Øst 2013

Akershus musikkråd samlet lokale musikkråd på østlandet til felles konferanse på DFDS Seaways 8-10. november 2013. Temaer var blant annet frivillighet, politisk arbeid og akustikk.

Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Akershus musikkråd
Telefon: 63 81 53 65
E-post: akershus@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART