Inspirasjonsdag for UKM, skolesekk og kulturskoler på kulturverket Flammen

Torsdag 20. september møttes nøkkelpersoner i kulturskoler, UKM, Den kulturelle skolesekken, biblioteker og fritidsklubber i til inspirasjonssamling i Nittedal. Noe av konklusjonen var at alt er mulig hvis man får til tverrfaglige, solide samarbeid og finner prosjekter som er konkrete og kan gjennomføres selv med mange involverte. Ungdomsundersøkelsene til Opinion vakte også interesse.

Til 2018 landsfestival fra Akershus

Etter en flott og innholdsrik helg i Lørenskog Hus, er årets UKM-festival i Akershus over.  7006 ungdommer koste seg hele helgen og stemningen var stor fra første til siste innslag. Søndag kveld ble det klart hvem som skal representare Akershus på landsfestivalen i Trondheim, og hvem som har fått årets UKM-stipendier.

Hele årets fylkesmønstring ble sendt direkte på UKM-TV. Alle innslagene ligger på nettet slik at du kan se det du ønsker.
Gå til UKMs nettside her.

Videre fra årets fylkesfestival til å representere Akershus på landsfestivalen gikk

Følg med på UKM i Akershus

UKM fylkesmønstring i Akershus er i gang !

Fredag 27.-søndag 29. april deltar 700 ungdommer i det som er landets største UKM-arrangement. I  Lørenskog hus, med 9 forestillinger og en flott kunstutstilling med 220 arbeider. Stikk innom denne helgen og opplev ungdommelig kreativitet, kvalitet, entusiasme og kultur i flere saler. Rekker du ikke innom kan du følge med på nett-TV, alle forestillingene sendes direkte gjennom  UKM-media.

Gå til UKMs egen nettside for Akeshus her.

Stortingspresidenten åpner UKM Akershus

Fylkesmønstringen av UKM i Akeshus 2018 går av stabelen i Lørenskog Hus 27.-29. april. 700 ungdommer setter hverandre i stevne gjennom 9 forestillinger og en stor kunstutstilling - med ungdom både som aktører og som arrangører. Vi har vært så heldige å få Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen til å foreta den offisielle åpningen, fredag 27. april kl 18.00. Vi setter stor pris på den anerkjennelse av UKM i Akeshus det er når Stortingets president setter av tid til å ønske velkommen til årets stormønstring der Ung Kultur Møtes i Akershus.

Til 2016 landsfestival fra Akershus

Etter en flott og innholdsrik helg på Lillestrøm kultursenter, er årets fykesmønstring i Akershus over.  856 ungdommer koste seg hele helgen og stemningen var stor fra første til siste innslag. Søndag kveld ble det klart hvem som skal representare Akershus på landsfestivalen i Trondheim, og hvem som har fått årets UKM-stipendier.

Hele årets fylkesmønstring ble sendt direkte på UKM-TV. Alle innslagene ligger på nettet slik at du kan se det du ønsker.
Gå til UKMs nettside her:
http://ukm.no/akershus/program/

Videre fra årets fylkesmønstring til å representere Akershus i landsmønstringen gikk

UKM fylkesmønstring 8.-10. april

I år er det Lillestrøm kultursenter som er stedet, vi starter kl 18.00 fredag og slutter av søndag kl 18.00 med avslutninsarrangementet. Og hele tiden er kunstutstillingen åpen.

12 forestillinger, mye flott både og se og høre. Ungdom fra alle deler av fylket. En egen nettside som oppdateres hele tiden.

Akershus størst også i 2016

Akershus ble også i år det største UKM-fylket i antall deltakere på lokalmønstringene. Med 2701 deltakere og hele 1322 innslag er Akershus, som ALLE TIDLIGERE ÅR, størst. det er vi VELDIG stolte av.

Helgen 8.-10. april er det fylkemønstring i Lillestrøm kulturhus - der er det 12 forestillinger hele helgen, og en stor utstilling med bilder, skuplturer, malerier og mye annet kreativt å se.

Ta turen til UKMs fylkesmønstring i Akershus 8.-10 april og opplev ungdom i full utfoldelse, både på scenen, bak scenen og i salen.

UKM-deltakere opptrådde for Røde Kors

UKM-ungdom fra Rælingen, Skedsmo og Fet opptrådde på 150 års jubileumet til Røde Kors fredag 11. september 2015. Seansen foregikk i kirkeparken i Lillestrøm mellom kl. 12.30 og 18.00.

Påmeldingen til UKM 2016 er åpnet

Vi er i gang for fullt med neste års UKM. Nå kan alle mellom 10-20 år melde seg på via www.ukm.no

Til 2015 landsfestival fra Akershus

Etter en heidundrende helg på Kolben i Oppegård, er det over for i år. Søndag kveld ble det klart hvem som skal representare Akershus på landsfestivalen i Trondheim, og hvem som fikk årets UKM-stipendier.

Hele årets fylkesmønstring ble sendt direkte på UKM-TV. Alle innslagene ligger på nettet slik at du kan se det du ønsker. Gå til UKMs nettside her: http://ukm.no/akershus/program/

Til helgen er det fylkesmønstring i Akershus

UKM feirer 30 år, og vi har som vanlig landets største mønstring. I år møtes nesten 700 ungdommer på Kolben kulturhus fra fredag 17. april til og med søndag 19. april.

Bare Akershus på pallen!

Skedsmo, Sørum og Ullensaker har de tre øverste plassene når det gjelder flest påmeldte deltakere til UKM i alle kommuner rundt i landet. Først på fjerdeplass slipper storbyen Trondheim til.... Vi gratulerer masse!

Full fart med lokalmønstringer UKM!

Vi nærmer oss slutten på de lokale mønstringene i UKM for 2015, og det har så langt vært en sprudlende fest de fleste steder. Vi ligger også i år an til å få de største mønstringene i hele landet.

Årets ildsjel i UKM gikk til Akershus!

Styreleder Bjørn Hansen i Akershus musikkråd fikk den gjeve prisen "Årets ildsjel" under UKM-festivalen i Trondheim i helgen.

Nå er det på tide å melde seg på til UKM!

Er du mellom 10-20 år og har lyst til å vise frem det du driver med til andre? Gå inn på http://ukm.no/akershus/ og finn kommunen du bor i, og meld deg på til UKM!

UKM har faktisk 30-års jubileum i år, og vi håper at dette året skal bli det beste og største noensinne!

Hør Emelie på NRK P1

UKM-deltaker Emelie Hollow fra Ås ble plukket opp av NRK P1 i går og fremførte sin egen sang Just Walk på kveldssendingen. Hør på sendingen og låta her.

UKM Akershus på vei til Trondheim!

Da er toget med 30 unge deltakere fra Akershus på vei til UKM-festivalen i Trondheim!

Til 2014 landsmønstring fra Akershus

Etter en heidundrende helg på Lillestrøm kultursenter er det over for i år. På avslutningsarrangementet ble det klart hvem som skal repreesntare Akershus på årets landsfestival i Trondheim, og hvem som fikk årets UKM-stipendier.

Hele årets fylkesmønstring ble sedndt direkte på UKM-TV. Alle innslagene ligger også ute på nettet slik at du kan se det du ønsker. Gå til UKMs nettside og klikk deg fram til oversikten over alle innslagene her: http://ukm.no/akershus/pameldte/

UKM fylkesmønstring på Lillestrøm

Da er vi i gang igjen med fylkesmønstring. Følg med på UKM.no - i år også LIVE STREAMING fra fylkesmønstringen. Eller om du heller vil se alle sceneinnslagene i etterkant - alt fra fylkesmønstringen i år blir lagrety slik at dere kan se i etterkant.

GÅ TIL UKM.NO/AKERSHUS for reportasjer fra mønstringen.

Ullensaker er LANDETS største UKM-kommune i år!

Ullensaker kommune i Akershus er nå landets aller største UKM-kommune både i antall deltakere og antall innslag! På den kommende mønstringen førstkommende søndag kl. 14.00 vil det være hele 335 deltakere!

UKM snart i gang i din kommune!

Allerede første helgen i februar er det mange UKM-mønstringer i Akershus. Her samles spennende kulturuttrykk fra ungdom mellom 10-20 år.

UKM fylkesmønstring 2013 i gang!

Og videre til landsfestivalen går: Årets fylkesmønstring i Akershus for 2013 er i gang. Landets største UKM-arrangement i antall deltakere og antall innslag skjer på Lillestrøm Kultursenter 26.-28. april. I år er det hele 745 deltakre, på scene, i utstilling og i arrangørtementsteaet - og det er hele 357 innslag. Kom og opplev ung kulturutfoldelse i proffe omgivelser. Stikk inom Lillestrøm kultursenter og opplev det yrende kulturlivet - og den høye kvaliteten ungdommene presenterer !

UKM Fylkesmønstring 2013

Akershus musikkråd er som vanlig arrangør av UKM i Akershus. I år foregår fylkesmønstringen på Lillestrøm kultursenter 26-28. april.

Vellykket arrangørweekend UKM Akershus

Omkring 25 ungdommer fra fem forskjellige kommuner var i helgen samlet for en pangstart på ”Unge Arrangører” i Akershus. Kurset ble avholdt på Radar Ungdomskafe i Asker, hvor ungdommene sto for alt fra matlaging til sosialt opplegg. Deltagerne fikk virkelig føle på ”stresset” ved det å arrangere, samt få erfaringer, kloke tips og nye venner.

1. desember startet påmeldingen til UKM 2013!

Påmelding til årets Ungdommens kulturmønstring er igang! Det er 27. gang UKM arrangeres i Akershus. UKM er fortsatt like stor i Akershus, og alle kommuner arrangerer også i år lokalmønstringer. Fylkesmønstringen skjer i år 26.-28. april, i Lillestrøm Kultursenter.

Les mer for å se når mønstringene skal arrangeres og gå til påmeldingsskjema.

Fylkesmønstring i nye Lørenskog Hus

I 2012 er fylkesmønstringen i Akershus lagt til Lørenskog Hus, fylkets nyeste kulturhus. Vi venter en heidundrende fylkesmønstring med flotte sceneinnslag, en flott kunstutstilling og entusiastiske ungdommer på scenen, bak scenen, i salen og overalt. Nytt i år er over 40 ungdommer i arrangørteamet - Unge arrangører.

GÅ RETT TIL

UKMsiden vår..............................Nettmagasinet på UKM-sidene

Følg oss på Facebook

UKM som årets kulturnavn!

Østlandets Blad kjører nå en kåring av Årets kulturnavn, og i år er jubilant UKM en av ti nominerte kandidater. Stemmefrist er 20. desember. Her kan du gå inn å stemme: www.oblad.no/kulturnavn

Fylkesmønstring 2011 i gang i Asker

Årets fylkesmønstring er i gang. med 970 deltakere og 350 innslag i alt - en av de virkelig STORE fylkesmønstringene gjennom tidene - og som vanlig landets største kulturmønstring. Se fortløpende oppdatering på www.ukm.no/akershus.

Fylkesmønstring 2011 i gang i Asker - les hele saken


Rekorddeltagelse fra Akershus på UKM Festivalen!

Aldri har så mange deltagere blitt sendt fra Akershus til landsfestivalen. Hele 42 stykker reiser fredag 24. juni til Trondheim for “4 heile dager til ende” med det aller ypperste av hva norsk ungdomskultur står for.

Rekorddeltagelse fra Akershus på UKM Festivalen! - les hele saken


Bokbussturnè 2011

Den 7. september arrangerte UKM Akershus i samarbeid med fylkesbiblioteket i Akershus, en liten skoleturne med UKM artister. Anledningen var at bibliotekbussen i Akershus skullle lanseres på to nye skoler i Kråkstad og Siggerud.                                         

1. desember startet påmeldingen til UKM!

Påmelding til årets Ungdommens kulturmønstring er igang! Det er 26. gang UKM arrangeres i Akershus. UKM er fortsatt like stor i Akershus, og alle kommuner arrangerer også i år lokalmønstringer. Les mer for å se når mønstringene skal arrangeres.

Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Akershus musikkråd
Telefon: 63 81 53 65
E-post: akershus@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART