Festivalen Ung klassisk 13. til 16. mars

13. til 16. mars er det igjen duket for 4 dagers musikkfest under festivalen UNG KLASSISK. I løpet av festivalen får vi møte 75 unge musikktalenter og dessuten flere profesjonelle musikere, blant andre Kristiansand Symfoniorkester. Sju konserter spilles i Arendal kulturhus og to konserter i Kilden Teater og Konserthus. De til sammen 9 konsertene byr på noe for enhver smak og alder. Det blir skolekonserter, klassisk kammermusikk, ungdomskonsert, konsert med solistprisvinnere i samspill med Kristiansand Symfoniorkester og ikke minst årets finale i Ung klassisk talent med 14 finalister som i hard konkurranse kom gjennom nåløyet på audition i januar. Publikum oppfordres til å benytte anledningen til å til å få med seg konsertene og støtte opp om den eneste klassiske festivalen i regionen som har unge utøvere som satsning. Ung klassisk lover store musikkopplevelser med ungdommelig spilleglede!

14 unge talenter klare for finalen i Ung klassisk!

Festivalen Ung klassisk som arrangeres 13. til 16. mars, hadde lørdag audition med 32 unge musikktalenter fra hele landsdelen. Alle imponerte med flotte prestasjoner som ga fagjuryen en utfordrende jobb med å ta ut de som får delta i den store finalen lørdag 16.mars. I tillegg til finalistene plukket juryen ut noen av kandidatene som blir invitert til å delta på andre spilleoppdrag under festivalen.
14 unge musikere fikk plass i finalen som er inndelt i 4 aldersklasser. Det vanker premier i alle fire klasser og dessuten solistpriser som gir spilleoppdrag med Kristiansand symfoniorkester i 2020. Talentarbeidet i landsdelen er i god utvikling, noe publikum vil kunne glede seg over under Ung klassisk 2019!

Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART