Fagkonferanse: Arenaer for lokalt musikkliv

I samarbeid med Stord musikkråd inviterer vi til fagdag og kulturkveld for alle som er opptatt av det frivillige musikklivet. Her vil vi drøfte viktigheten av gode arenaer for både musikk og samtale. Stord kulturhus, 21. april 2018.

Det offentlige og det frivillige - gjensidig ressurs for hverandre

Kom og møt Bård Vegar Solhjell, ny styreleder i Norsk musikkråd, på landskonferanse for lokale musikk- og kulturråd på Hurdalsjøen konferansehotell 15. - 17. september. Tema: Frivillighetens plass i ny kommunestruktur. 

Seminar om akustikk

Hvordan er lyden i øvings- og konsertlokalet? Hvordan gjøre den bedre? Helgen 14. og 15. november arrangerer vi kurs for alle som er interessert i emnet - enten du er utøver eller kulturhuseier. Sted: Klosterhagen Hotel i Bergen. Les mer her.

Folk i huset

I høst drar vi ut i distriktet for å kartlegge kulturhus som er eid av frivillige organisasjoner. På turneen vil vi sammen med våre samarbeidspartnere Folkeakademiet Hordaland og Hordaland Ungdomslag formidle kunnskap om alt fra konsertarrangering til akustikkmåling, og på denne måten håper vi å bidra til et mer aktivt og mangfoldig musikk- og kulturliv i fylket.

Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Hordaland musikkråd
Telefon: 55 55 76 80

E-post: hordaland (a) musikk.no

 

Georgernes verft 12, 5011 Bergen

VIS KONTAKTSKJEMA