Reise

Gratis tur for dirigent

TravelMaker as lager skreddersydde gruppereiser for kor, korps og andre musikkgrupper. Hvert år arrangerer vi turer til ca 50 forskjellige destinasjoner i mer enn 20 land. Vi arrangerer også våre egne festivaler, som dere kan delta på. Som medlem i en av Norsk Musikkråds medlemsorganisasjoner tilbyr vi dere gratis fly og overnatting for dirigent. Hvilken medlemsorganisasjon dere tilhører må oppgis ved henvendelse til TravelMaker.

www.kortur.no, www.korpstur.no og www.orkesterturer.no er en del av TravelMaker.
På våre nettsider kan dere lese mer om mange av destinasjonene vi kan lage tur til.
Kontakt oss på 957 69 000 eller post@travelmaker.no.

Norges beste hotellavtale?

Nå får du gode tilbud på hotellrom og konferanse hos Choice! Rabattsatsene er 20% på Quality Hotel, Quality Hotel & Resort, og Clarion Hotel, og 15% på Comfort Hotels og Clarion Collection i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Ved tilgjengelighet tilbys du tidlig innsjekk og sen utsjekk. I tillegg vil du få Sølvkort fra første overnatting - med alle de fordeler det medfører!

Rombestilling hos Choice Hotel

- Man kan også ta direkte kontakt med et av Choice-hotellene
- Kundeservice, telefon 22 33 42 00 eller e-post:booking@choice.no


Leiebil for enhver anledning

Vi som driver med musikk har forskjellige transportbehov: Noen trenger en varebil som rommer backline og PA-anlegg til et helt band, mens andre trenger en praktisk småbil for å komme seg til neste styremøte i organisasjonen. Da kan det være fint å vite at Europcar har et stort utvalg av forskjellige modeller, fordelt på 90 utleiestasjoner over hele landet. Som aktiv i en av Norsk musikkråds medlemsorganisasjoner får du 20% rabatt på gjeldende priser, samt 10% i utlandet. Og, du: Dette gjelder selvfølgelig feriebilen også!

Bestill bil her

- Bestillingskoden hentes i APP-en
- Europcars servicesenter, tlf 815 51 800

Gratis instrumentfrakt

Nå kan du endelig ta med deg instrumentet ditt på tur uten ekstra kostnad. I tillegg til vanlig bagasje (inntil 23 kg) kan du nå kostnadsfritt ta med deg et musikkinstrument på opptil 23 kg/158 cm (158 cm = lengde + bredde + høyde). Musikkinstrumentet må registreres og bekreftes av SAS i forkant av reisen.

Les mer på SAS sine hjemmesider